• BIST 9379.83
  • Altın 3711.739
  • Dolar 38.0048
  • Euro 41.8351
  • İçel 14 °C

Mut Belediyesi'nde Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı

Mut Belediyesi'nde Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı
Mut Belediyesi ile Türk Yerel Hizmet-Sen arasında sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı.

Hasan ÇETİN - Mut Belediyesi'nde çoğunluk üyesini elinde bulunduran Türk Yerel Hizmet-Sen Başkanı Nihat Aşçı, belediyede görevli memurlarla ve akabinde Belediye Başkanı Nebi Yılmaz ile görüştü.

Yasal hakların idare tarafından müzakere edilerek karara bağlanmasını kapsayan, sendika toplu görüşmelerinde Başkan Yılmaz ile mutabakata varıldı.

Türk Yerel Hizmet Sen Mersin İl Başkanı Nihat Aşçı yaptığı açıklamada, "Amacımız üyelerimizin menfaatlerini ve enflasyon oranlarının üzerinde iyileşme alarak haklarını korumaktır. Memur arkadaşlarımızla önce kendi aramızda yasanın öngördüğü limitleri ve kapsamı görüştük. Daha sonra başkanımızla da müzakere ederek karara bağladık. Mut Belediyesi'nde imzaladığımız sözleşmenin üyelerimize ve belediyemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Nebi Yılmaz konuşmasında, "Belediyemizde çalışan her bir arkadaşımın en iyi şekilde maaşını alması, sosyal haklardan yasanın bize verdiği yetkiyle birlikte en iyi şekilde faydalanması tarafındayım. Belediyemizin bütçe ve gelir düzeyi, çalışanlarımızın iş konusundaki gayreti ve istekliliği bizlerin elini güçlendirmiştir. Birlikte karara bağladığımız sosyal denge sözleşmesinin personelime ve belediyemize hayırlı olmasını diliyor, iş veriminin artacağına, etkin belediyecilik anlayışına hizmet edeceğine yürekten inanıyorum" dedi.

Mut Belediye Başkanı Yılmaz, konuşmaların ardından Türk Yerel Hizmet Sen Mersin İl Başkanı Nihat Aşçı ile birlikte Mut Belediyesi'nde memurlara yönelik 2016 ve 2017 yıllarını kapsayan sosyal denge tazminatı sözleşmesini imzaladı. Sözleşme gereği belediyede çalışan memurlar aylık olarak sosyal denge tazminatı alacak. 

42091897_620x410.jpg

Bu haber toplam 1567 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • ANAMUR HUZUREVİ VE TUĞRUL AYHAN21 Şubat 2025 Cuma 15:05
  • İSTANBULDA ANAMUR'LULAR BİR ARAYA GELDİ16 Şubat 2025 Pazar 22:58
  • BAŞKAN SEÇER'DEN SOSYAL KONUT HAMLESİ13 Şubat 2025 Perşembe 17:59
  • CENGİZ PINAR İSTANBUL'DA YATIRIMLARA HIZ VERDİ08 Şubat 2025 Cumartesi 20:03
  • ANAMUR'DA BİR ARAÇ KUNDAKLANDI29 Ocak 2025 Çarşamba 20:48
  • İSTANBUL'DAKİ ANAMUR'LULAR TEKRAR BULUŞUYOR19 Ocak 2025 Pazar 18:49
  • ANAMUR TARIM FUARI ÜZERİNE08 Kasım 2024 Cuma 21:42
  • KKTC FERİBOT SEFERLERİNE 45 GÜN ARA VERİLDİ01 Ekim 2024 Salı 19:45
  • ÖRNEKSİN ANAMUR HİZMETİNİZDE26 Eylül 2024 Perşembe 15:54
  • MERSİN BÜYÜKŞEHİR'DEN HAYDİ YAYLA ŞENLİĞİNE14 Ağustos 2024 Çarşamba 17:52
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0324 8164862