• BIST 9379.83
  • Altın 3708.792
  • Dolar 38.0055
  • Euro 41.78
  • İçel 14 °C

İş Adamı Kaan Ceren'den Anamur'daki operasyonlara ilk tepki

İş Adamı Kaan Ceren'den Anamur'daki operasyonlara ilk tepki
Siysetçi - İş Adamı Kaan Ceren, Anamur'da gece yarısı yapılan operasyonlara sert tepki gösterdi. Ceren, "Buradan belirtiyorum, Biz bu vatanı Milli Piyango’dan çıkarmadık, şehit kanları ile sulanan bu toprakları böldürmeyeceğimize and içtik" dedi.

Haber Merkezi - Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi, Anamur Polis Sosyal Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Sayman Üyesi, Siyasetçi- İş Adamı Kaan Ceren dün (21 Eylül 2015) Anamur'da terör eylemlerini protesto ettiği gerekçesiyle gece yapılan operasyonlara tepki gösterdi. 

Kaan Ceren yaptığı açıklamada, “Teröre Lanet Mitingi'nde duyarlı vatandaşların üst üste gelen şehit haberlerine duyarsız kalmayarak toplanan her yaşta her siyasi partiden katılan vatandaşların Jandarma tarafından kameraya alınarak kimlik tespiti yapılan kişiler gece yarısı yapılan eş zamanlı operasyonla evlerinden alınarak bir zanlı gibi karakola getirilmesi beni derinden yaraladı.

Yerel basından takip ettiğim kadarı ile göz altına alınan duyarlı vatandaşlara sahip çıkmayan başta Anamur Belediye Başkanı ve sivil toplum örgütlerinin sessiz kalması beni üzdüğü gibi Şehit ve Gazi yakınlarını ne kadar üzdüğünü anlatmak imkansız.

Ulusal medyadan takip ettiğim kadar emniyet güçlerinin ve askerimize haince pusu kuranların üstüne bu kadar gidilmediğini görüyorum.

Buradan belirtiyorum, Biz bu vatanı Milli Piyango’dan çıkarmadık, şehit kanları ile sulanan bu toprakları böldürmeyeceğimize and içtik.

Şehitlerimizin ruhu şad olsun, gazilerimize sağlık dilerim” dedi.    

Kaynak: Dolu Medya

Bu haber toplam 2462 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • ANAMUR HUZUREVİ VE TUĞRUL AYHAN21 Şubat 2025 Cuma 15:05
  • İSTANBULDA ANAMUR'LULAR BİR ARAYA GELDİ16 Şubat 2025 Pazar 22:58
  • BAŞKAN SEÇER'DEN SOSYAL KONUT HAMLESİ13 Şubat 2025 Perşembe 17:59
  • CENGİZ PINAR İSTANBUL'DA YATIRIMLARA HIZ VERDİ08 Şubat 2025 Cumartesi 20:03
  • ANAMUR'DA BİR ARAÇ KUNDAKLANDI29 Ocak 2025 Çarşamba 20:48
  • İSTANBUL'DAKİ ANAMUR'LULAR TEKRAR BULUŞUYOR19 Ocak 2025 Pazar 18:49
  • ANAMUR TARIM FUARI ÜZERİNE08 Kasım 2024 Cuma 21:42
  • KKTC FERİBOT SEFERLERİNE 45 GÜN ARA VERİLDİ01 Ekim 2024 Salı 19:45
  • ÖRNEKSİN ANAMUR HİZMETİNİZDE26 Eylül 2024 Perşembe 15:54
  • MERSİN BÜYÜKŞEHİR'DEN HAYDİ YAYLA ŞENLİĞİNE14 Ağustos 2024 Çarşamba 17:52
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0324 8164862