• BIST 9577.46
  • Altın 2820.34
  • Dolar 34.0022
  • Euro 37.839
  • İçel 29 °C

Yeni Sezon Damatlıklar Almanın Tam Vakti

Yeni Sezon Damatlıklar Almanın Tam Vakti
Şık ve göz alıcı hale gelmek düğünlerde damatların en büyük hakkı.

Yeni sezon damatlık modelleri oldukça iddialı. Seçim yapılırken en ince detaylar çok önemli. Kendine has duruşu ve çizgisiyle her zaman kendini belli eder. Klasik ve modern tasarımlarda bu yıl oldukça şık görüneceksiniz.

Yeni Damatlık Tasarımları

Nostaljik seçimlerin yanı sıra bu yıl damatlık modellerinde modern bir tarz sizleri etkileyecek. Geniş bir yelpazede istediğiniz renk ve tonlar. Rugan ayakkabılar her zaman bir salon düğününde tercih edilir. Kır düğünü yapacaksanız açık tonlar ya da pudra renkleri seçin. Formda bir bedene sahipseniz mutlaka yelek kullanın.

Hayalinizde Yer Alan Damatlıklar

Yaz ve kış ayı düğün organizasyonları için özel damatlık modelleri seçilmeli. Havanın güzel olduğu günlerde her zaman açık tonlar tercih edilmeli. Kış ayında ise takım elbiselere ağır bir hava gelir. Renkler ise daha göz alıcıdır. Saten gömlekler ise her zaman kış ayının gözdesi. Farklı konseptler ise özellikle yaz havasına uygun seçim. Video ya da fotoğraflarda da her zaman ilginç çıkmalısınız.

Modern tasarımlar bu sezon oldukça iddialı. Kendi düğün hayalinize uygun en güzel modelleri seçme imkanı. http://www.wessi.com/damatlik bu sezon şıklığında farklı renk tonları hakim. Tüm modeller kampanyalı fiyatları ile tek bir adreste. Kendinizi şık hissedecek ve her zaman gelinle bütün bir konsept yaratacaksınız. 

Bu haber toplam 2354 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862